El manacorí Rafa Nadal es va endur el títol en el torneig d'exhibició d'Abu Dhabi, després de vèncer el canadenc Milos Raonic a la final per un resultat de 7-6 i 6-3. Nadal, que era el segon cap de sèrie, aconsegueix d'aquesta manera el seu tercer títol en aquesta competició, després dels que es va endur els anys 2010 i 2011, i és juntament amb el número u del món, el serbi Novak Djokovic, el tennista que més cops ha guanyat el campionat dels Emirats Àrabs.

El primer set del duel va estar molt igualat i cap dels dos jugadors va poder trencar el servei del rival. Per tant, el seu vencedor es va haver de decidir en el tie-break, en què Nadal no va donar cap possibilitat a Raonic i es va imposar per un contundent 7-2. En la segona màniga, el manacorí va sortir decidit a sentenciar el duel el màxim de ràpid possible, va trencar el servei del canadenc en el quart joc, i d'aquesta manera va assolir un avantatge de 3-1. Tot seguit, el balear va saber mantenir amb solvència el seu servei per endur-se el set per 6-3 i proclamar-se campió de la competició.

En el partit pel tercer i quart lloc del campionat, el valencià David Ferrer es va adjudicar el triomf davant el suís Stanislas Wawrinka, el primer cap de sèrie. Ferrer va perdre el primer set al tie-break En aquest, Wawrinka va començar fort i es va posar 0-5, però el valencià va reaccionar i va guanyar.