El Cadí La Seu d'Urgell va començar la segona volta de la Lliga Femenina amb una victòria molt còmoda a la seva pista davant un fluix Embutidos Pajariel Bembibre, que va caure per un resultat final de 80-51 i encadena quatre derrotes consecutives. Per la seva banda, les urgellenques sumen la vuitena victòria i són a només un triomf de la quarta posició, la darrera que dóna accés a les eliminatòries pel títol i que actualment ocupa el Gernika Bizkaia.

Els primers cinc minuts del partit van ser molt igualats entre les dues formacions. A les jugadores locals els va costar agafar el ritme defensiu, ja que permetien masses cistelles fàcils. En canvi, van oferir un bon nivell en atac, i gràcies a això van poder anotar amb facilitat per clavar un parcial de 7-0 i arribar al final dels deu minuts inicials amb cinc punts d'avantatge (21-16). En el segon període les visitants van fer una defensa zonal, però no van aconseguir aturar les noies dirigides per Joan Carles Pié, que van fer un pas endavant en defensa i van forçar fins a 32 pèrdues de pilota de les lleoneses en tot el partit. D'aquesta manera les urgellenques van poder ampliar la diferència fins als setze punts amb els quals es va arribar a la mitja part de l'enfrontament.

En la segona meitat, les locals van sortir amb molta força, disposades a sentenciar el duel com més ràpid possible, i van poder imposar un ritme de joc ràpid que els va permetre finalitzar el tercer quart amb un marcador de 62-36. En els darrers deu minuts de partit no hi va haver gaire història, ja que el partit estava sentenciat i les visitants van abaixar els braços. D'aquesta manera el tècnic local va aprofitar per fer descansar les seves jugadores més importants i donar minuts a les menys habituals, que no van desentonar gens i van col·laborar en el triomf, que al final va ser per 29 punts de diferència (80-51).

El Cadí va jugar molt en equip, tal com demostra el fet qu fins a sis jugadores van acabar el matx amb deu punts o més de valoració. Aquestes van ser Andrea Vilaró (6 punts i 12 de valoració), Aleksandra Stanacev (9 i 11), Tamara Abalde (15 i 18), Belén Arrojo (10 i 10), Nicole Romeo (12 i 12) i Laura Gil, que va acabar amb 19 punts, 9 rebots i 22 de valoració. Per part del conjunt visitant, la seva millor jugadora va ser Vega Gimeno, que va anotar 16 punts, va capturar 6 rebots i va acabar amb 12 punts de valoració.

En la propera jornada, les jugadores del Cadí La Seu tindran un desplaçament complicat, ja que visitaran la pista del segon classificat, l'Spar Citylift Girona, que ahir va patir molt per imposar-se a la pista del CREF Hola i sumar la desena victòria (56-58). Aquest derbi català es jugarà el proper diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia, i serà retransmès en directe pel canal Esport3.