El Chelsea sembla que comença a capgirar la seva precària situació a la lliga anglesa i ahir va aconseguir una convincent victòria per 0-3 en unes condicions complicades al camp del Crystal Palace. Eren difícils perquè l'equip continuava amb moltes baixes, sobretot en atac, per la pluja constant que va caure damunt de Selhurst Park i per la lesió de Hazard en els primers minuts.

Després d'una arrencada potent de l'equip local, el Chelsea va començar a controlar el joc i es va avançar en el marcador després d'una gran acció de Diego Costa, que va donar fet a Oscar el 0-1. A l'inici de la segona part, dues anotacions, de Willian i del mateix Diego Costa, van decidir el duel.

En l'altre partit de la jornada d'ahir, el Tottenham només va poder empatar a un gol al camp de l'Everton i queda tres punts darrere del Manchester City, el tercer de la classificació, i amb tres d'avantatge sobre el Manchester United, que és cinquè. A sobre, l'equip de Mauricio Pochettino va haver de veure com un dels seus exjugadors, l'extrem Aaron Lennon, avançava el seu equip al minut 22. Just abans del descans, el centrecampista internacional Dele Alli anotava el gol de l'empat i establia el repartiment de punts.