El Llagostera va caure derrotat en la seva visita a un rival directe, l'Almeria (2-1) però encara té la salvació relativament a prop. Els d'Oriol Alsina són tres punts a sota de l'Albacete, l'equip que marca aquesta posició, però hauran de millorar les seves prestacions a fora de casa a partir d'ara per aspirar a la permanència.

Els andalusos, que ara tenen com a entrenador l'argentí Gorosito, es van avançar amb un gol del davanter Quique als dos minuts de la primera part. David Querol va equilibrar l'enfrontament poc després, però l'alegria els va durar poc, perquè Fatau va fer el 2-1 al minut 58 després d'una bona passada de Soriano. Els gironins ja no van saber reaccionar i encara haurien pogut rebre algun altre gol en el tram definitiu.

El Girona juga avui

El tercer equip català que juga aquesta setmana, després de l'empat del Nàstic al camp de l'Osasuna, és el Girona, que rep aquest vespre (20.30 h) el Valladolid. Els de Pablo Machín necessiten puntuar ja que ara mateix es troben en zona de descens.