Xavi Hernández acaba de ser pare per primera vegada. El jugador de futbol i la seva esposa Núria Cunillera ja presumeixen de nadó, a la qual han anomenat Àsia. Núria donava a llum aquest passat diumenge a la ciutat de Doha, i sembla ser que tant la nena com la mare estan en perfectes condicions.

Només un dia després del part, ja hem pogut veure la primera imatge de la petita Asia en els braços del seu orgullós pare. L'Al-Sadd Sports Club, l'equip actual on juga l'ex-blaugrana, ha estat l'encarregat de pujar aquesta tendra foto al seu compte oficial de Twitter. En ella, podem veure a Xavi molt feliç i concentrat donant-li el biberó a la seva petita.

El futbolista es troba amb la seva dona en un moment molt especial i nou per a tots dos. El fet d'haver canviat d'equip i haver-se mudat a Qatar el passat mes d'agost, sumat ara amb ser pares primerencs, és un repte que la parella assumeix amb gran entusiasme. El que va ser capità del Barça va passar un moment difícil quan va deixar al seu equip de sempre, però sembla que a poc a poc s'ha fet al que és la seva nova vida, i ara, amb el seu nadó, està més content que mai.