El jugador del Manresa FS Carles Lavado i el del Sala 5 Martorell Gerard Rabadán han estat seleccionats per disputar aquesta setmana la fase prèvia del Campionat d'Espanya sub-19 de futbol sala que se celebra entre Móstoles i Alcorcón, Madrid, des de divendres fins a diumenge.

Concretament, el combinat català, dirigit per Antonio Mesa, haurà de fer front a tres partits: divendres, davant Melilla (10 h a Móstoles); dissabte, enfront de Madrid (12 h a Móstoles) i diumenge, contra Navarra (11 h a Alcorcón). Segurament, el duel davant dels madrilenys serà clau per a la classificació per a la fase final, ja que només una selecció de les quatre que participen en aquesta fase prèvia tindrà aquest premi el proper mes de març.

Catalunya sub-19 té un equip de dotze jugadors i sobta que no n'hi hagi cap del FC Barcelona. Els seleccionats són: Abraham Garcia, Sergio González i Pol Sureda del Catgas Santa Coloma; Shokei Okada, Oriol Santos i Bernat Bellet de Les Corts; David Ruiz de l'Hospitalet; Víctor Andrés Castilla del Montcada; Álex Llamas del CN Sabadell; Álex Aguilar de La Unión i els esmentats Carles Lavado i Gerard Rabadán.