El campionat d'Espanya es clou avui a Huelva i la selecció infantil masculina, amb tres jugadors de les nostres comarques, arriba al dia decisiu amb quatre victòries en els quatre partits que ha disputat en la primera fase. L'olesà Pol Mulió, el manresà Marc Peñarroya i Bernat Sabrià, de la Seu d'Urgell, estaran presents a la semifinal que es jugarà a les 9.30 h d'aquest matí davant la selecció canària. Madrid i Andalusia lluitaran per l'altre lloc de la final que està fixada a partir de les 19.30 h.

L'últim partit de la primera fase, del grup B, no es va consumir en els seus 40 minuts, ja que en el tercer quart els catalans ja dominaven de 50 punts (77-27) a Castella i Lleó i es va tancar l'acta. Els parcials van ser de 12-7, de 24-7 i de 41-13.

Pel que fa els nostres jugadors, en aquesta ocasió va ser Pol Mulió (FC Barcelona) qui va aparèixer en el cinc inicial. Va jugar 8 minuts, en els quals va aportar 4 punts (2 de 2 en tirs de camp) i tres rebots. Marc Peñarroya va jugar 16 minuts en els quals va convertir 9 punts (2/3 triples, 1/5 en tirs de dos, 1/1 tir lliure), a més d'agafar fins a 5 rebots i fer 2 assistències. Per altra banda, Bernat Sabrià, jugador del Sedis, va disposar de 18 minuts a la pista, ben aprofitats, ja que va fer 5 punts (2/3 en tirs de dos, 1/2 en lliures), va atrapar 7 rebots (dos en atac), per a una valoració d'11.