El FC Barcelona ha enviat aquest dijous una carta al Jutge Únic del Comitè de Competició en la qual defensa l'uruguaià Luís Suárez i desmenteix que el davanter insultés dient 'desferra' als jugadors de l'Espanyol, a la conclusió del derbi coper disputat dimecres al Camp Nou.

Fonts de l'entitat blaugrana han confirmat a EFE que l'esmentada missiva ha estat enviada al Comitè de Competició per mostrar el seu suport al futbolista i posar el Jutge Únic en antecedents sobre les inexactituds que suposadament contindria l'acta arbitral.

A la mateixa, el col·legiat Martínez Munuera va deallar que "en acabar el partit i una vegada al túnel de vestidors, el dorsal núm.9 del Barcelona, Luis Alberto Suárez Díaz, mentre tots els jugadors de l'Espanyol pujaven les escales del túnel de vestidors, els va esperar i es va dirigir a ells repetint diverses vegades dient el següent: 'Aquí us estic esperant, veniu aquí; Sou una desferra'".

Això, segons l'àrbitre, va provocar "un enfrontament entre jugadors dels dos clubs, havent d'intervenir el personal de seguretat d'allà present, així com els cossos tècnics dels dos equips".

El Jutge Únic de Competició decidirà demà divendres si sanciona Luis Suárez per l'episodi del túnel de vestidor i també determinarà els partits de suspensió per als jugadors espanyolistes Hernán Pérez i Pape Diop, expulsats durant el partit.