Als 39 anys, l'entrenador de l'ICL Manresa té en aquesta temporada la revàlida com a primer tècnic de la lliga Endesa. Ibon Navarro, de Vitòria i que durant molts anys ha estat al Baskonia i que va arribar a entrenar el Laboral Kutxa quan el novembre del 2014 va ser destituït el tècnic italià Marco Crespi, s'enfronta per primera vegada aquest diumenge al club de la seva ciutat amb galons d'entrenador ACB.

Sí que com a segon ja ha tingut experiència en partits davant del conjunt de la capital basca. Va ser ajudant al Menorca (2010-11) i al València (del 2011-2013) amb Paco Olmos i Velimir Perasovic de caps. En sis partits, va obtenir una victòria, l'assolida pel València en el Buesa Arena el 23 d'octubre del 2011 amb un resultat de 72-82.

Abans i després de provar sort en equips de fora, Ibon Navarro va treballar al Baskonia i, de segon, té en el seu palmarès 2 lligues ACB, 2 Supercopes i una Copa del Rei. Ell ha confessat que ha après dels entrenadors que ha tingut i al club de Vitòria/Gasteiz va compartir els bons i els mals moments amb uns entrenadors de molt prestigi, com Sergio Scariolo, Neven Spahija, el montenegrí Dusko Ivanovic i el ja esmentat Marco Crespi.