El conjunt cadet A del CB i Unió Manresana va participar al torneig Vila de Martorell, i va aconseguir un brillant segon lloc.

En el partit de quarts de final va batre l'equip júnior amfitrió, el BC Martorell, per 43-54. Al matx de semifinals va batre per 70-60 a l'UER Pineda, amb avantatges de fins 14 punts en el tercer període. Els del Maresme es van acostar a només dos punts el darrer quart, però el CBiUM va saber decantar la victòria cap a la seva banda. En la final van cedir per 70-61 davant el CB l'Hospitalet que vencia per un 32-31 mínim fins el descans. En la represa, l'equip rival va estar més encertat però el CBiUM va lluitar.

Vuitè lloc a Esplugues

L'equip cadet del CBiUM de primer any va competir en el prestigiós torneig internacional d'Esplugues. D'entrada es va guanyar (81-68) al Joventut, però a continuació va perdre contra el Juve Pontedera italià per un 51-69 i contra el Madrid (65-89). Per un sol punt no va entrar a semifinals, i en la lluita per el setè lloc va perdre davant del València (61-72). El Barça va ser el campió, davant del Madrid (79-62).