La lliga EBA es reprèn aquest cap de setmana i el Physic Igualada té un partit força trascendent que el podria deixar en tercera posició en solitari al seu grup. L'equip de la capital de l'Anoia rep, a partir de les sis d'aquesta tarda, l'equip del CB Santfeliuenc Ciutat de les Roses. Després de les 12 primeres jornades, ambdós equips estan ara igualats (6 victòries-6 derrotes), al darrere de l'Aracena Collblanc (amb 7-5) i l'intractable líder, el CB l'Hospitalet (12-0).

Pel que fa al BC Martorell, els de Xavi Garcia porten un registre de 5-7. El vinculat de l'ICL Manresa té partit diumenge a casa contra un dur rival com és l'Aracena Collblanc, i un resultat positiu evitaria que els del Baix Nord es despengin de les primeres posicions.

Partit atractiu a Artés

En la Copa Catalunya, dins del grup 2, La Llosa Artés jugarà com a local aquest dissabte (a les 17.30 h) davant del segon classificat, el Sant Adrià (11-2). És una prova complicada per als bagencs, però si la superen podran estar amb els sis millors, ja que actualment són en la setena posició amb balanç de 7 victòries en 13 partits. Pel que fa al Sedis Hidrology, cuer amb 3-10, rep el Cerdanyola (8-5).

En el grup 1, un Esparreguera també amb força problemes (4-9) vol aprofitar que el visita el darrer classificat, l'Ipsi (2-11).