El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol va castigar ahir el davanter del FC Barcelona Luis Suárez amb dos partits de Copa del Rei sense jugar arran dels incidents ocorreguts dimecres, després de l'anada dels vuitens de final d'aquesta competició entre l'equip blaugrana i l'Espanyol. Per la seva banda, el mateix comitè ha sancionat amb un sol partit els dos jugadors blanc-i-blaus que van ser expulsats en aquell enfrontament, el paraguaià Hernán Pérez, per doble amonestació, i el senegalès Pape Diop, per haver insultat el mateix Suárez.

El Barça va anunciar ahir mateix que ha presentat al·legacions perquè es rebaixi o s'anul·li la sanció, tot i que les seves argumentacions és difícil que prosperin. Sembla ser que va ser Mascherano qui va dir als jugadors de l'Espanyol que eren "una desferra".

Polèmica d'Alves a Instagram

Per la seva banda, el FC Barcelona va emetre ahir un comunicat en què deia que respectava, però no compartia, un text penjat per Dani Alves a Instagram. En ell, el lateral diu que "cada dia em fa més vergonya formar part d'aquest esport, de com ens utilitzen, de com juguen amb nosaltres. Vaig pensar un dia que sortiríem a defensar els colors, els equips, que si guanyava o perdia me n'aniria a casa enfadat a reflexionar què havíem fet malament o a gaudir d'allò que havíem fet bé. Som objectes utilitzats per la premsa per al seu benefici, perquè venguin més diaris. Cada vegada es parla més de futbol, d'estratègia, de les jugades, de les parades i de l'espectacle. Quina p... porqueria que són".