El pilot pierenc Toni Bou (Repsol Honda Team) comença avui el seu camí cap al desè títol mundial indoor (X-Trial). Bou ha guanyat nou corones X-Trial i avui a Sheffield (Gran Bretanya) competirà en la primera prova del 2016.

No cal dir que enguany serà més important començar amb bon peu la competició, ja que el campionat és més reduït, amb tan sols quatre proves, la de Sheffield, la de Barcelona al 7 de febrer, la de Wiener Neustad (Àustria), el 19 de març, i la de Marsella (França), el 25 de març.

Toni Bou ha comentat que "després d'una llarga temporada a l'aire lliure, tornem altre cop a l'acció amb el mundial X-Trial. Serà un any dur i difícil, n'estic convençut. Els rivals sempre ho posen molt complicat i més amb els darrers canvis de marca, perquè estaran molt motivats. El campionat, a més, és molt curt i això fa que no es puguin cometre errors. La primera prova serà molt important".

L'equip Repsol Honda Team també tindrà en aquesta competició el japonès Takahisa Fujinami, que ha decidit competir aquest any després de renunciar el passat per estar convalescent d'una lesió al genoll.