L'Escacs Catalònia Club i l'Escola Joviat de Manresa van organitzar la tercera edició del Torneig de Reis, amb una participació destacada de 74 jugadors, dividits en dos grups, adults i nens, vinguts d'arreu de la geografia catalana.

En el torneig d'adults es va imposar Javier Ramon, de Ripollet, que va derrotar en la darrera ronda el que era líder fins al moment, Joan Carles Sanpera, del Catalònia. La segona plaça la va aconseguir el número ú del rànquing inicial, l'MF Josep Maria Barón i la tercera Joan Carles Sanpera. Alguns nens es van atrevir a jugar al torneig d'adults (podien fer-ho els sub-14) i van competir molt bé. Marc Garcia Escoda (Molins de Rei), per exemple, va quedar onzè a la general després de deixar-se veure sovint a les primeres taules. Ranim Lari i Álex Ramon, de Ripollet, Pau i Adrià Gabarró, del Catalònia, Guim i Lluc Estruch, de Guissona, van ser els altres sub-14 que van preferir el torneig gran.

La competició per a nens també va estar molt renyida i finalment Yan Filipenko, amb 6 punts dels 7 possibles, va guanyar en solitari, seguit de Pau Garcia a mig punt. En tercer lloc i, encapçalant un nodrit grup amb 5 punts, va aparèixer Arnau Salvans, que també va tenir les seves possibilitats de victòria. Hi van participar deu sub-8, que van lluitar de valent per les primeres places, com Nil Garcia i Dan Clotet que van fer 5 punts i Cesc Masachs que en va sumar 3.