El pilot pierenc Toni Bou (Repsol Honda Montesa) no va poder aconseguir la victòria en la prova inicial del campionat del món de trial en pista coberta, que es va dur a terme a Sheffield (la Gran Bretanya). Bou va ser segon i només va ser superat per Adam Raga, en una final en què també hi van ser Albert Cabestany (tercer) i Jeroni Fajardo (quart). D'aquesta manera, Bou haurà de remuntar punts per assolir el seu desè mundial indoor (en té nou més en aire lliure) davant un Adam Raga que ja li va posar moltes complicacions en l'edició de l'any passat. A més, cal recordar que en aquesta edició el campionat consta només de quatre proves i, per tant, hi ha menys marge d'error.

En la ronda de classificació Raga ja va ser el gran dominador, ja que només va obtenir un punt de penalització, mentre que Bou, Cabestany i Fajardo en van sumar cinc. Tot i això van poder passar a la fase definitiva sense gaires problemes, ja que els eliminats van ser el japonès Fujinami (amb 14 punts), el francès Ferrer (amb 18), el pilot britànic Dabill (amb 21) i el suec Karlsson (amb 30).

Ja en la ronda final, Raga va tornar a ser el millor i només va sumar tres punts de penalització. Bou en va fer set, Cabestany 13 i Fajardo 16. La propera cita del campionat mundial es durà a terme el 7 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona, a partir de les cinc de la tarda.