El Cadí La Seu va obtenir una victòria de prestigi a la pista d'un dels millors equips de la competició, l'Spar Citylift Girona, en un derbi català que va tenir emoció fins al darrer segon, quan la local Givens va fallar una entrada i va permetre a les urgellenques imposar-se per la mínima (68-69).

Les jugadores dirigides per Miguel Ángel Ortega van sortir amb molta força i van aconseguir un parcial de 8-2, però les visitants no van tardar a reaccionar, i gràcies a un parcial de 6-20 van capgirar el marcador i van agafar vuit punts de marge al final dels deu primers minuts de partit. En el segon període, les noies de Joan Carles Pié van seguir dominant completament el partit i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 29-38.

En la segona meitat les urgellenques no van abaixar el ritme i van seguir portant el compàs del duel fins a aconseguir un resultat de 37-52 quan faltaven tres minuts per al final de tercer quart