JOVIAT/TARRAGONA

?joviat. S. Beltran 8, Puiggròs 8, Subirana 6, Tarragó, Soler -cinc inicial- Rodríguez, Clotet 7, Martí 18, Vila 16, N. Beltran, Sánchez ?TARRAGONA. Masdeu, Ejimeno 11, Vives 2, Velasco 13, Lapieza 1 -cinc inicial- Sabaté 3, Doménech, Ruiz, C.López 6, P. López, Corrales 5, Abellán ?ÀRBITRES:Puig i Piñol ?pARCIALS:12-17, 23-24, 47-36, 63-41

La Joviat va iniciar la segona fase amb una contundent victòria davant el Tarragona, un dels rivals directes de cara a intentar entrar a la final a quatre de Preferent, un dels objectius del club manresà. En l'inici del partit les manresanes es van posar nervioses, i les tarragonines ho van aprofitar per acabar el primer quart cinc punts per sobre (12-17). En el segon, les locals es van posar les piles i van començar a fer el seu joc habitual. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un punt d'avantatge per a les visitants (23-24).

A la segona meitat, el conjunt manresà va fer un pas endavant en defensa i va aconseguir aturar les jugadores claus del Tarragona. D'aquesta manera, les bagenques van poder escapar-se en el marcador per segellar un triomf molt important. En la propera jornada, la Joviat visitarà la pista de l'Uni Girona, el proper dissabte a partir de les 17.30 hores.