El Petro Pintó Asfe no va poder endur-se la victòria de la complicada pista del Valls, un dels millors equips del grup, però va plantar cara fins al final i va caure per un resultat final de 60-53.

El primer quart del duel va ser molt igualat entre les dues formacions (13-14 al final), mentre que en el segon les locals va dominar unes bagenques molt poc encertades en el llançament. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 32-25.

En el tercer quart les noies visitants van fer una sortida horrorosa, i això ho va aprofitar el conjunt local per clavar-los un parcial de 14-0. Però tot seguit les de Sant Fruitós de Bages van reaccionar gràcies a un gran treball defensiu i van assolir un parcial d'1-23 per posar-se a només tres punts quan faltaven dos minuts per al final, cosa que va posar la por al cos ales jugadores del Valls, que al final van patir per endur-se una victòria treballada.