El Physic Igualada va obtenir una victòria molt important contra el Santfeliuenc que no va decidir-se fins als darrers instants. Al final, però, una sang freda més gran dels anoiencs va ser determinant per a la victòria igualadina. El partit començava amb un Physic molt encertat en atac i segur en defensa. L'equip es mostrava convençut de poder augmentar la diferència del Santfeliuenc. L'equip visitant, però, mostrava el seu talent en atac i amb molts tirs alliberats, s'arribava al final del primer quart amb un curt 17-12.

Durant el segon quart tots dos equips van seguir mostrant tot el seu talent sobre el parquet, tot i que el domini continuava sent igualadí. Els jugadors visitants intentaven, per tots els mitjans, reduir distàncies, però l'Igualada no els posava pas les coses gens fàcils. El parcial del segon quart va ser de 13-11, i es va arribar al descans amb una còmoda diferència de set punts favorable als homes de Raül Caballero (30-23). A la represa les tornes van començar a canviar, ja que al conjunt local ja li costava més trobar bones opcions en atac, un fet que va aprofitar el Santfeliuenc per retallar les diferències. L'Igualada, però, no va perdre les sensacions i tres triples anotats de forma gairebé consecutiva els van donar un avantatge de sis punts al final del tercer quart (50-44).

Patiment amb somriure final

El darrer quart va ser un autèntic cara o creu que va fer patir més del previst el públic que va assistir al pavelló de les Comes per veure el matx. Després d'anar guanyant durant gairebé tot el partit, l'Igualada va veure com el Santfeliuenc podia arrabassar-li la victòria.

Al final, però, la major sang freda dels homes de Raül Caballero va acabar sent determinant per entendre la victòria. L'equip va saber mantenir el pols tranquil en els llançaments decisius i d'aquesta manera va acabar obtenint el triomf final.