El CB Vilatorrada no va poder superar l'Almeda, un dels equips capdavanters de la categoria, en un partit que va quedar totalment vist per a sentència a favor dels visitants amb un parcial de 7-19 que situava un marcador de 32-49 al final del tercer quart. Ja no hi havia res a fer.

L'entramat defensiu del conjunt de Cornellà va ser una de les claus de la seva victòria ja que en tot moment va saber aturar bé als anotadors del conjunt local. Només Puerma, que va fer 12 punts, va trobar l'anella rival amb certa comoditat. El partit, però, va començar amb un bon ritme anotador per part bagenca i també amb una bona labor defensiva. L'Almeda no trobava bones situacions de llançament i això feia que el resultat al descans només fos de 25-30 favorable als visitants. El partit estava totalment obert.

Tal com hem dit, però, al tercer quart tot va ser ben diferent ja que els santjoanencs van topar amb la contundent defensa de l'Almeda, que no facilitava opcions fàcil de llançament. Per la seva banda, els anotadors visitants podien fer punts amb facilitat. El resultat de 32-49 al final del tercer quart deixava el partit totalment sentenciat.