La corredora de l'Avinent CA Manresa Najwa Chouati i les del CA Igualada Petromiralles Paula Blasco i Carla Bisbal es van imposar en les seves respectives categories al Cros de Ripollet, disputat al Parc dels Pinetons de la vila vallesana.

Najwa Chouati (CAM) va vèncer en categoria júnior i va sumar la cinquena victòria de la temporada (també va guanyar a Santa Coloma de Farners, a la Jean Bouin, Granollers, Vic i Ripollet), demostrant que és la millor júnior del panorama català de camp a través. També del CAM, Toni Baños va ser cinquè júnior i Júlia Dalmau va ocupar la mateixa posició entre les cadets. Ester Guerrero va ser tercera en categoria sènior. Després de la disputa d'aquest Cros de Ripollet, Najwa Chouati, Toni Baños i Bethelhem Manzano (absent a Ripollet) han certificat la seva selecció per formar part del combinat català que prendrà part en el Cros Internacional d'Elgoibar el 24 de gener.

Paula Blasco (CAI) no va tenir rival entre les atletes juvenils i va confirmar la primera plaça al Gran Premi Català de cros, per al qual era puntuable el Cros de Ripollet. En alevins, primer lloc de Carla Bisbal, seguida de la seva companya del CAI Núria Moix.