Els bagencs Marc Martínez (actualment jugador del Lleida a Segona B) i Albert Martínez (entrenador, coach esportiu, agent de jugadors i mestre d'educació física), de Soccer Dreams Academy, han creat al Bages una escola de tecnificació i formació individual per a joves futbolistes de 6 a 15 anys. De moment, l'escola ha entrat en funcionament en dues poblacions, a Navarcles i a Callús, amb la col·laboració dels respectius clubs, però s'està buscant una tercera seu.

"Hem notat que en el futbol base els jugadors tenen mancances tècniques, de tècnica individual. I això és el que volem potenciar amb els nostres entrenaments, en els quals els futbolistes tindran una pilota als seus peus tota l'estona", manifesten Marc i Albert Martínez. Aquesta escola és oberta a tothom, sigui del club que sigui. "Nosaltres donem accés a un treball més específic de millora tècnica del jugador, el que sens dubte potencia la seva formació", han afegit.

La setmana passada es va fer una jornada de portes obertes a Navarcles (les sessions seran els dimarts de les 6 de la tarda) i avui es fa a Callús (els entrenaments seran els dijous des de les 7).

El preu és de 30 euros al mes i els interessats podeu posar-vos en contacte amb els organitzadors al correu soccerdreamsacademy@gmail.com o als telèfons 661 41 33 75 o 620 02 97 13.