Els representants de la Societat Atlètica Súria (SAS) van obtenir dos podis en la Copa d'Espanya que es va fer a les instal·lacions del CTD de Villaviciosa de Odón, a Madrid, pel que fa a la categoria júnior. A més, dos dels seus components, Aleix López i Toni Rodríguez, van ser convocats per a la concentració de la preselecció espanyola del proper 7 de febrer per confeccionar la llista definitiva de cara al proper Mundial júnior, que tindrà lloc ben a prop, a Alcobendas, del 18 al 20 de març.

D'aquesta manera, en la categoria de duo kata masculí va arribar la medalla de plata de López i Rodríguez, que van fer una magnífica competició. A l'inici van superar els germans Murillo, representants del País Valencià, i les parelles formades per Pacheco i Plaza (Madrid) i Huang i Gómez, de la mateixa comunitat.

A la final, però, van caure derrotats per un punt pels també locals García i Pérez. Van cometre una errada en la primera sèrie que ja no van poder compensar. De tota manera, van rebre l'alegria de la convocatòria.

En la mateixa especialitat no va tenir tanta sort la parella formada per Vlad Sobol i Marc Bayona, en la seva primera sortida oficial. Van superar la fase prèvia, però van caure davant dels futurs campions i ja no van superar els valencians Bernabéu i Llaurador en la repesca. Van finalitzar novens.