Durant tres dies es va celebrar, a les instal·lacions del Royal Dance Centre de Manresa, el prestigiós Winter Training Camp 2016. Hi va haver una participació de més de cent persones entre els ballarins, els entrenadors i professors, molts dels quals estrangers.

Es va aprofitar molt el temps, ja que van ser moltíssimes les hores d'entrenament i classes particulars sota la direcció de Karina Rubio i Àlex Cazorla, al costat d'un equip de professors excel·lents, els quals són considerats l'elit dins del ball esportiu, com són el danès Peter Stokkebroe, els holandesos Ruud Vermeij i Maximilian Winkelhuis, el belga Felix Castillo, Aleksander Makarov d'Estònia, a més a més de Lluís Vall, Víctor Buenavida i Petra Cernakova, de l'equip docent del Royal Dance. Hi va haver classes de càrdio fitnes per als escalfaments previs a les classes, i estiraments i relaxació per finalitzar.

Hi va haver alumnes de Galícia, València, Alacant, Extremadura, de diferents indrets de Catalunya i de fora de l'estat espanyol. En concret. de Portugal, Romania, Finlàndia, Dinamarca, Israel, Itàlia, Grècia, Eslovàquia, Moldavia, Kazakhastan, Polònia, Hongria i França. El nivell de ball de la concentració que es va celebrar al Royal Dance va ser molt alt perquè hi havia a l'estada manresana algunes de les millors parelles de l'estat i algunes de les de més categoria de fora.

Tots plegats (ballarins, professors, entrenadors i familiars) van fer possible un Wintrer Training Camp inoblidadable.