El partit entre el CN Catalunya i el CN Sant Andreu va obrir, ahir a la tarda, la fase final (format Final Six) de la Copa Catalunya de waterpolo que organitzen conjuntament la Federació Catalana de natació i el CN Minorisa, amb la col·laboració de l'Ajuntament i Aigües de Manresa.

El CN Catalunya es va imposar per 13 a 9 en el primer duel de quarts de final a un CN Sant Andreu que va anar de menys a més. El primer quart va ser ser de 7 a 0 a favor del CN Catalunya, però al descans el marcador era de 10 a 5 i al final del tercer quart d'11 a 9. El darrer parcial de 2 a 0 va confirmar la derrota dels andreuencs.

El segon enfrontament el van jugar el CN Terrassa, amb el manresà Xavi Serra a les seves files, i el CE Mediterrani. Els barcelonins van anar sempre davant i van acabar manant per 11 a 14. En el primer parcial, es van imposar 1 a 4 i van mantenir els tres gols de renda en el segon (4-7 al descans). Al final del tercer quart la diferència era de dos gols (8-10). La reacció definitiva dels egarencs no va arribar i en el darrer parcial el resultat va ser de 3 a 4. Avui semifinals, Sabadell-Catalunya i Mataró-Mediterrani.