En el grup 2 de Copa Catalunya, La Llosa Artés pretén allargar un moment dolç després d'assolir la convincent victòria sobre el Sant Adrià (97-87), el segon classificat. Els bagencs tenen com a balanç, fins ara, de 8 victòries i 6 derrotes, que els val la setena posició, però no és pas lluny la quarta plaça que ocupa el Mataró Boet (9-5). El rival, aquest dissabte (17.45 h), és el Sol Bisbal, a la pista dels gironins. És un equip situat a la zona baixa (4-10) que posarà a prova el grau d'ambició de La Llosa. En aquest mateix grup, el Sedis Hidrology (3-11) malda per sortir del darrer lloc i buscarà un resultat positiu a casa de l'Alpicat lleidatà (5-9), rival molt directe per als urgellencs.

En el grup 1, Esparreguera (5-9) es desplaça al Vendrell (8-6). En la Primera Catalana destaca el matx de rivalitat bagenca entre el Navàs i el Vilatorrada, amb l'equip local buscant un bon resultat per fugir de les darreres posicions. Es juga avui a les 19.15 hores.

EBA, el líder visita Martorell

Pel que fa a la lliga EBA hi haurà un partit amb grans al·licients entre el BC Martorell i el Torrons Vicens de l'Hospitalet. Els martorellencs, a les ordres de Xavi Garcia, intentaran tombar el líder imbatut. El Physic Igualada, tercer a la classificació (7 victòries i 6 derrotes) visita avui el cuer Andorra B (4-9).