Amb el record de la derrota en el primer partit de lliga al Pujolet (4 a 5), el Manresa FS es torna a trobar amb el Barceloneta en l'inici de la segona avui. Els manresans s'enfronten avui (19 h) a un rival que es troba a la zona baixa de la classificació (només un lloc per sobre de la zona de descens amb 20 punts). El conjunt mariner només ha pogut sumar dos triomfs com a local, i davant d'equips de la part baixa com el Riera i l'Esplugues; ha marcat 63 gols i n'hi han fet 78. El repte del Manresa és aconseguir la victòria per mantenir la distància amb els equips capdavanters d'una categoria molt disputada. L'entrenador dels manresans, Jordi Rozas, no podrà disposar del lesionat Redu i Alejandro, que no té l'alta mèdica.

Després d'aquest enfrontament, el Manresa rebrà, el proper dissabte al pavelló del Pujolet, en un horari poc habitual, les 13.15 h, la Peña Deportiva Santa Eulàlia per la combinació de vols aeris del conjunt eivissenc.

També demà, el Sala 5 Martorell jugarà a casa amb l'Hospitalet (17.45 h) i l'Esparreguera visita el Riera Cornellà (17.45 h).