L'Avià s'ha vist superat de totes totes per un potent Martinenc, que amb aquesta clara victòria ha demostrat que és un dels grans favorits en la lluita per l'ascens a Tercera Divisió.

L'Avià no ha estat a l'alçada del que s'esperava i s'ha vist clarament superat durant la majoria dels minuts de l'enfrontament. L'inici ha sigut de domini local i Pablo ha estat a punt de marcar l'1-0 al minut 13 però el seu xut ha sortit fora.

Poc després, al minut 23, ha arribat una de les accions determinants del matx. Diego ha fet el 0-1 en una acció precedida per una clara falta comesa sobre el porter local Marc.

Aquesta acció ha sigut molt protestada pels locals. A partir de llavors els locals sempre van anar a remolc tot i que a la segona meitat, amb 1-2, han disposat de bones ocasions de gol per empatar.