El CN Sabadell i el CE Mediterrani disputaran demà (12.30 hores) la gran final de la Copa Catalunya de waterpolo que organitzen conjuntament la Federació Catalana de Natació i el CN Minorisa, amb la col·laboració de l´Ajuntament i Aigües de Manresa. Una hora i mitja abans, a les 11 del matí, el CN Catalunya i el CN Mataró jugaran el partit pel tercer i quart lloc.

En la primera semifinal de la tarda els sabadellencs es van endur la victòria en vèncer per 13-8 al Catalunya, en un matx que va començar amb molta anotació per part de les dues formacions (5-4 al final del primer quart). En el segon els vallesans van ampliar el marge per arribar al descans amb un marcador de 7-5. En el tercer quart es va mantenir la distància de dos gols (10-8). S´entrava al darrer període amb el partit obert, però un parcial de 3-0 va donar el triomf al Sabadell.

En la segona semifinal, el Mediterrani va tombar el Mataró per 8-9 en un matx que va resultar ser molt disputat. Els barcelonins van acabar el primer quart per davant (2-3) i van ampliar la renda a la mitja part (3-5). Els mataronins es van apropar al final del tercer quart (5-6) però no van poder acabar de capgirar el marcador i es van quedar sense el bitllet per al matx pel títol, que va ser pel Mediterrani.

El CN Terrassa acaba cinquè

El CN Terrassa, amb el jugador manresà Xavi Serra a les seves files, va acabar la competició en el cinquè lloc després de vèncer el CN Sant Andreu per un resultat de 5-7. Els terrassencs es van fer amb el domini a l´inici del matx (1-2 al final del primer quart), però els andreuencs van reaccionar i van arribar a la mitja part amb empat a tres gols. En el tercer parcial els homes vallesans es van tornar a posar per davant (5-6) i van sentenciar amb un gol més en els darrers vuit minuts de l´enfrontament.