Sense fer gaire soroll, i amb un joc millorable durant les últimes setmanes, el Vila-real pot situar-se avui, de manera momentània, empatat amb el Barça en la segona posició de la lliga. Els castellonencs, eliminats aquesta setmana de la Copa per l'Athletic de Bilbao, tindrien dos partits més jugats, però els mateixos punts que els blaugrana i vencien ahir un Betis en caiguda lliure, golejat pel Sevilla entre setmana (4-0) i amb entrenador interí, Juan Merino.

El Vila-real recupera el seu habitual onze. Dimecres va perdre Samu García, que estarà tres mesos de baixa per una lesió al peu, però tampoc no era dels titulars. Pel que fa al Betis, recupera el mig centre N'Diaye però cauen de la convocatòria Van der Vaart i el prometedor Dani Ceballos. Els verd-i-blancs només es troben cinc punts per damunt de les posicions de descens.

Derbi emocionant

Abans, el Sevilla rebrà el Màlaga en un duel andalús que arriba en un bon moment per a tots dos equips. Els locals busquen posicions europees i els visitants han deixat molt enrere la zona perillosa, després dels últims triomfs. A més, un Celta en crisi rep el Llevant, el cuer, que el cap de setmana passat va guanyar després de moltes jornades sense aconse-guir-ho i es vol mantenir en la bona línia. Tancarà la jornada una Reial Societat en posició incòmoda que rep un Deportivo apallissat al Bernabéu i eliminat de la Copa pel Mirandés.