El pilot manresà Ander Mirambell no va ser capaç de repetir la meritòria actuació de la setmana passada a Lake Placid i va quedar fora de la baixada decisiva de la prova de Park City (Estats Units) per només dues dècimes, i va acabar en la 23a posició de la classificació final.

El circuit nord-americà és el més elevat del planeta, amb la sortida a 2.400 metres d'altitud, i també el que té la velocitat mitjana més alta. Mirambell va marcar un temps de 4.91'' a la sortida, i després d'efectuar el descens va finalitzar la baixada amb un registre de 50.71". Al final de la prova, el manresà va declarar que "em va condemnar la sortida, que no va ser l'esperada, i un error en l'entrada de la corba 6 que va frenar la meva velocitat punta".

Com ja va apuntar Mirambell en la prèvia de la cursa, aquesta va ser molt igualada, i un total de tretze pilots van quedar separats de només set dècimes. El pilot va reconèixer que "en la neu he de deixar córrer més el trineu. M'ha faltat una mica d'experiència, però tot i això som allà. S'ha de continuar i aprendre". La propera cita del campionat serà el proper dissabte al circuit canadenc de Whistler, on el manresà mirarà de millorar les sensacions per intentar ser entre els vint millors en una nova prova de la Copa del Món.