El Nàpols va encadenar ahir la quarta victòria consecutiva i va reforçar el lideratge després de remuntar davant el Sassuolo (3-1). Falcinelli va avançar els visitants al minut 3, des del punt de penal, però abans del descans els locals van capgirar el marcador amb un gol de Callejón i dos d'Higuaín. L'argentí ja porta 20 gols aquesta temporada a la Serie A i va llançat cap al guardó de màxim golejador, amb nou d'avantatge respecte d'Eder. El principal perseguidor dels napolitans, l'Inter de Milà, no va poder passar de l'empat al camp de l'Atalanta (1-1) i continua en hores baixes. Avui la Juventus juga al camp de l'Udinese, la Roma a casa amb el Verona i el Milan i la Fiorentina s'enfronten a San Siro.