Un gol en fora de joc del capità John Terry al minut 98 va permetre al Chelsea sumar un punt davant l'Everton (3-3) en un matx en el qual els blues van remuntar en dues ocasions. Els visitants es van situar amb dos gols d'avantatge a l'inici de la segona part, després d'un gol en pròpia porta de Terry i un de Kevin Mirallas. Els de Hiddink van reaccionar i en dos minuts van empatar per mitjà de Diego Costa i Cesc, però els de Roberto Martínez es van tornar a avançar al 90 per mitjà de Mori, en un gol que semblava definitiu abans que Terry fes saltar d'alegria els aficionats de Stamford Bridge.

El Leicester es va situar líder provisional, a l'espera del que faci avui l'Arsenal al camp de l'Stoke, després d'empatar al camp de l'Aston Villa (1-1). Els de Ranieri es van avançar amb un gol d'Okazaki al minut 28, i cinc minuts després Mahrez va fallar un penal que hauria sentenciat el matx. Els locals no van defallir i van trobar el premi quan faltava un quart d'hora per al final, amb un gol de Gestede.

El Manchester City va mostrar la seva millor versió per continuar lluitant pel títol, i es va situar a un punt del Leicester després de golejar el Crystal Palace per 4-0, gràcies a dos gols d'Agüero, un de Deplh i un altre de Silva. El Tottenham es va afiançar en la quarta posició en superar amb comoditat el Sunderland (4-1), i va aprofitar l'ensopegada del seu principal perseguidor, el West Ham, al camp del Newcastle (2-1). Ahir també es va jugar el Bournemouth-Norwich i el Southamtpon-West Brom, amb resultat idèntic: 3-0. Avui, a banda del partit de l'Arsenal, es disputa un dels clàssics a Anglaterra, el Liverpool-Manchester United, dos equips necessitats que s'enfrontaran a Anfield Road a les 15:05 hores.