El Vila-real va desaprofitar ahir l'ocasió de situar-se com a segon classificat provisional en empatar a casa davant el Betis (0-0). Els andalusos, ja sense Pepe Mel a la banqueta, es van situar perfectament sobre la gespa d'El Madrigal, sense deixar espais a un equip local que ho va intentar amb més ganes que no pas efectivitat. Els grocs continuen en posicions de Lliga de Campions, però amb els perseguidors a prop.

Per la seva banda, el Sevilla es va situar en la sisena posició després de derrotar el Màlaga (2-1) i va sumar així la novena victòria consecutiva al Sánchez Pizjuán. El francès Kevin Gameiro va anotar un doblet en dos minuts just abans del descans, que va permetre als locals assegurar un triomf que van patir fins al final, quan Charles va marcar pels malaguenys i l'àrbitre va expulsar Iborra quan faltaven set minuts. Una posició per sobre es troba el Celta, que es va imposar al Llevant en un partit boig (4-3). El suec John Guidetti va anotar els dos primers gols a la primera part, i a la represa va semblar que Iago Aspas sentenciava el matx amb el 3-0. Però el cuer de la lliga va resistir i en dos minuts va anotar dos gols, de Deyverson i López, que el van reenganxar. Orellana va fer el 4-2 al 84, però al 89 Morales va tornar a posar la por al cos als gallecs.