El Barça Lassa es va imposar amb claredat a l'Herbalife Gran Canària en un partit que va encarrilar gràcies a la seva gran defensa i a un recital des de la línia de 6,75 en el segon quart. Omic va ser el millor d'un combinat insular que va perdre la seva condició d'invicte com a local i que haurà d'esperar fins a l'última jornada per confirmar la seva presència a la Copa del Rei, mentre que Abrines va destacar en el quadre català, que va obtenir la seva novena victòria consecutiva en la competició.

Els locals van sortir amb més encert, amb una defensa asfixiant i Omic imposant el seu poder en les dues zones, fins que Tomic va despertar per donar l'iniciativa al seu equip. Els locals van aguantar fins el final del primer quart, quan els blaugrana ja es van començar a escapar gràcies a l'encert d'Abrines i la potència de Samuels (17-23).

El cop definitiu va arribar just abans del descans, quan els blaugrana van prémer l'accelerador gràcies a l'encert des del triple d'Abrines (14 punts amb 4 triples) i Oleson, junt amb la direcció de Satoransky -5 assistències- i la feina bruta de Tomic. Els locals es van enfonsar i van arribar al descans 16 punts a sota: 41-57.

A la represa el Barça va anar per feina i amb un parcial de 5-15 va trencar definitivament el partit (46-72). Els locals van arreglar el marcador en els minuts finals, ja amb tot decidit.