PINEDA DE MAR/CAT. OCCIDENT

?PINEDA DE MAR. Garcia 6, Sisoho 15, Serra 15, Urraca 5, Grabulosa 11 -cinc inicial- Mata, Arévalo 3, Olivera, Maset 1, Gómez 12 ?CATALANA OCCIDENT MANRESA. Algué 3, Talarn 2, Canal 19, Garriga 3, Òrrit 16 -cinc inicial- Anglada 2, Baltà 8, Soler 7, Oliva 5, Clotet 1, Gamisans ?ÀRBITRES:Rodríguez i Jacas ?PARCIALS: 22-23, 39-37, 49-50, 60-60, 69-66

El Catalana Occident Manresa cadet va caure a la pròrroga a la pista del Pineda de Mar. En la primera part els atacs es van imposar a les defenses i hi va haver moltes alternatives en el marcador. Els locals van estar molt encertats en el triple, però els manresans van aguantar i van arribar al descans només dos punts per sota.

En segona meitat l'equip local va agafar un avantatge de nou punts, però els bagencs van saber reaccionar i van tenir el darrer llançament per desfer l'empat, però no va entrar i el partit es va haver de decidir a la pròrroga. En aquesta hi va haver molta igualtat i es va arribar als darrers instants amb tres punts de marge pel Pineda. Els visitants van disposar d'un triple per forçar el segon temps extra, però no va voler entrar i el triomf va ser pel conjunt local.