UNIGIRONA/JOVIAT

?CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA. Soler, Juvanteny, No, Condom, Quera -cinc inicial- Espinosa, Trasserra, Henderson, Reñe, Torroella, Martín, Juanola ?JOVIAT. Subirana, Clotet 4, Puiggròs, S. Beltran 13, Soler 2 -cinc inicial- Vila 4, Sánchez 4, Tarragó 2, Córdoba, N. Beltran 3, Rodríguez ?ÀRBITRES:Peries i Moreno ?pARCIALS:19-4, 36-9, 47-22, 64-34

La Joviat no va tenir el seu millor dia a la pista del Citylift GEiEG Unigirona i va caure per 30 punts de diferència davant un dels equips favorits per ser a la final a quatre de Catalunya. D'aquesta manera, les bagenques se situen amb un balanç d'una victòria i una derrota en les dues primeres jornades de la fase regular de Preferent.

Les gironines van sortir molt més intenses en defensa que les manresanes, i això va fer que les locals acabessin el primer quart amb un clar avantatge (19-4). En el segon període, unes bagenques desconegudes van perdre moltes pilotes absurdes, i les noies de l'Unigirona van ampliar el marcador, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia un contundent 36-9.

A la segona meitat les jugadores dirigides per Gerard Barbé, Aina Martí i Mariano Martos es van posar les piles i es va veure un matx amb més igualtat, tot i que no van poder retallar les diferències, ja que es va entrar en els deu darrers minuts del partit amb un 47-22.

En aquests, les noies manresanes van intentar entrar en el partit, però el conjunt gironí es va mostrar molt sòlid i va poder fer descansar les seves jugadores més importants per donar minuts a les menys habituals sense veure perillar la victòria en cap moment del matx. En la propera jornada la Joviat rebrà a la seva pista la visita del Grupo Marthe Mataró, en un partit que es posarà en marxa el proper dissabte a partir de tres quarts d'onze del matí.