La Llosa Artés va perdre una oportunitat d'or de refermar la gran victòria de la setmana passada contra el Sant Adrià i va perdre a la pròrroga contra un Sol Gironès que va viure de la inspiració dels seus dos grans anotadors, Montiel, que va fer 34 punts i Mitjana, amb 21.

Des d'un bon inici els homes de Toni Manyosas van anar a remolc. L'Artés va començar força desconcertat i la Bisbal va començar a agafar una bona ratxa anotadora que els bagencs no van saber aturar. Al final del primer quart els del Baix Empordà guanyaven per un clar 27-20. Al segon quart els artesencs van donar més bona imatge i van aconseguir anivellar el joc. La millora en defensa va ser evident i l'equip trobava bones opcions de en atac. El resultat de 40-37 al descans deixava el partit totalment obert de cara a la represa. L'inici del tercer quart va tornar a ser bastant dolent i els locals van tornar a prendre un avantatge bastant còmode. Per part artesenca només Portella, Llort i Pepo van mantenir l'equip en atac i les aspiracions de victòria encara es mantenien intactes tot i el resultat de 61-55 de la fi del tercer quart.