Segon partit a casa amb Zinedine Zidane a la banqueta i segona golejada d'un Reial Madrid que sembla que s'hagi tret un gran pes de sobre amb la marxa de Rafa Benítez de la banqueta, tot i que haurà d'esperar a trobar-se adversaris de més pes per comprovar la fiabilitat del nou projecte. Ahir es va trobar un Sporting que passa el moment més complicat de la temporada i que va rebre quatre gols en 18 minuts. Com va dir el seu entrenador, Abelardo, després del duel, "no pot ser que fem la primera falta al minut 24" per explicar la innocència dels seus jugadors ahir.

L'eufòria blanca va començar amb un cop de cap de Bale després d'un córner de Kroos. Tot seguit, una centrada de Benzema va ser rematada de volea per Cristiano Ronaldo i, dos minuts més tard, era el francès qui marcava de tisora a passada del portuguès.

Amb Carvajal i Isco novament de titulars, va arribar el quart al minut 18, quan tots dos jugadors van combinar. El malagueny va centrar i Cristiano va marcar el seu gol número 16 a la lliga. El Madrid va donar una certa treva a l'adversari, però abans del descans va arribar el cinquè, en una altra bona acció d'Isco, que va rematar a porteria un inspirat Benzema.

A la segona part, el Madrid es va dedicar a fer canvis, amb les entrades al camp de James i Jesé, i va abaixar el ritme. Aquest fet va ser aprofitat per Isma López per anotar el gol de l'honor, després d'una molt bona acció de Jony.

La nota negativa per als de Zidane va ser les lesions de Benzema i Bale. El primer sembla que només té un cop, però el segon podria haver caigut víctima del seu enèsim problema muscular.