PETRO PINTÓ ASFE/ARENYS

?PETRO PINTÓ ASFE. Gotsens 4, Cunill 4, Ledesma 4, Orive 6, Guix 7 -cinc inicial- Ambros 2, Jorba 6, Puigbo 5, Colldeforn 11, Gener 14, Santesmases ?ARENYS. Musach, Gallego, Duran, Rovira, Diarra -cinc inicial- Costa, Tarridas, Karkri, Roig, Torns, Calm ?ÀRBITRES:Mármol i Domingo ?pARCIALS:11-16, 36-30, 57-37, 72-59

El Petro Pintó Asfe es va endur el triomf a la seva pista davant l'Arenys, que va caure derrotat per un resultat final de 72-59. Les jugadores de Sant Fruitós de Bages van sortir molt adormides, i això ho va aprofitar l'equip visitant, va dominar completament el joc i va agafar un avantatge de cinc punts al final del primer quart (11-16). En el segon període les bagenques es van posar les piles i van capgirar ràpidament el marcador, que a la mitja part de l'enfrontament reflectia un 36-30.

A la segona meitat del duel les noies fruitosenques van seguir amb un nivell alt de joc i van aconseguir ampliar les diferències fins als vint punts al final del tercer quart (57-37). Els darrers deu minuts van ser de tràmit per a les locals, que van poder fer descansar les seves jugadores més importants i donar minuts a les menys habituals sense veure perillar la victòria, que al final va ser per tretze punts de diferència.