Només el FC Barcelona va poder superar l'equip masculí del CA Igualada Petromiralles en els Campionats de Catalunya absoluts indoor celebrats a Sabadell. Divuit punts van separats els dos equips, però és que el CAI va superar formacions del potencial del AA Catalunya, la JA Sabadell o l'ISS l'Hospitalet. Els igualadins van encapçalar la competició en la fase inicial i van mantenir posteriorment la segona plaça, que es va decidir en el relleu 4x200.

A títol individual van sobresortir quatre victòries a càrrec de Marc Sánchez en alçada amb rècord dels campionats (2,12 m), Edu Viles en els 60 llisos (6'' 90), Jordi Yoshinori Matsuoka en llargada (7,39 m) i el debutant Dario Sirerol en triple (14,76 m).

Una desqualificació en el relleu 4x200 (darrera prova) per entregar un testimoni fora de la zona establerta va privar l'equip absolut femení de l'Avinent CA Manresa d'ocupar el tercer esglaó del podi. La classificació final va estar dominada pel FC Barcelona amb 98 punts i les manresanes finalment van ser quatres amb 57 punts. Tot i això, l'Avinent CA Manresa femení va tenir una actuació prou destacada. Individualment, la saltadora Mònica Clemente va aconseguir el triomf en perxa superant el llistó situat a 3,65 m. També van sobresortir les segones posicions d'Alba Gallardo en els 1.500 llisos amb 4'45''96 i de Paula Raul en els 60 tanques amb 8''89.