El millor dels nostres classificats en la categoria de motos, el manresà establert a Manlleu Gerard Farrés, va ser el darrer dels nostres competidors que va arribar ahir a casa, després d'un retorn que no ha estat tan homogeni com altres vegades i que ha provocat que els participants al Dakar anessin tornant amb comptagotes al Prat.

Farrés va fer un Dakar molt sòlid i va finalitzar la cursa en una meritòria vuitena posició, a una sola de la seva millor classificació, el setè lloc de l'any 2012. A més, torna amb el bon gust de boca de veure com els seus companys de l'equip KTM-Himoinsa, entre els quals hi havia Rosa Romero i Ivan Cervantes, han pogut finalitzar la cursa. A més d'ell, va tornar tota la seva formació, entre els quals el mecànic bagenc David Palmada, Pelut, amb una llarga experiència al Dakar.

D'aquesta manera, l'operació retorn dels nostres pilots va començar dilluns al matí amb la tornada de Jordi Viladoms, dissetè en motos, i Àlex Haro, sisè en cotxes com a copilot de Nani Roma. Dilluns a la tarda van retornar Pep Vila, desè en camions, i Armand Monleón, que va obtenir la mateixa classificació en motos. Ahir al matí va ser el torn de Moi Torrallardona i de Marc Torres, acompanyats del director esportiu del Dakar, Marc Coma. Amb Gerard Farrés ja són tots a casa.