Una de les persones que millor coneixen Moi Torrallardona dins del camió és el mecànic de Sant Feliu Sasserra Marc Torres. El bagenc, juntament amb el barceloní Xavi Colomé, que ahir també va arribar a casa, formava part de l'equip de Pep Vila, que va aterrar al Prat dilluns a la tarda. Tots tres van quedar en una brillant desena posició, van ser el quart dels Iveco, darrere del guanyador, de De Rooy, el de l'argentí Federico Villagra (tercer) i el de l'holandès Ton van Genugten (cinquè).

Torres va formar part diverses vegades del camió en què Moi Torrallardona anava com a navegant acompanyant Pep Vila, en un tàndem que va arribar a ser sisè en l'edició del 2011. Ahir, a la seva arribada al Prat, on l'esperaven la seva parella i el seu fill, explicava que "la desena és una molt bona posició que ja hauríem signat abans de començar. L'objectiu era ser un top-10. Les coses han anat molt bé i hem pogut situar quatre camions dins dels deu primers classificats, l'única llàstima va ser l'abandonament de Loprais".

Sobre la prova d'enguany, Torres explica que "ha estat dureta, amb uns enllaços terriblement llargs, amb calor, fred i pluja, tot tipus de condicions meteorològiques". Curiosament, el seu pitjor dia va arribar en el moment més inesperat. "Va ser a l'última jornada, aquella en què tothom pensa que no passarà res. Vam estar a punt de bolcar, en un lloc amb molt fang, en un riu. Vam arribar al límit, però ens en vam poder sortir".