El CA Igualada Petromiralles ha aconseguit la segona posició en el Gran Premi Català de cros amb 323 punts; la primera plaça ha estat per a la JA Sabadell (344) i la tercera per a l'Avinent CA Manresa (302), després de la darrera prova puntuable, el Cros de Sant Sebastià de Sabadell, que era el darrer que classificava per participar al Cros d'Elgóibar. Del CAI han aconseguit plaça la juvenil Paula Blasco, el júnior Guillem Carner i la cadet Anna Vives; del CAM, Bethelem Manzano i Júlia Dalmau en cadets, Toni Baños en juvenil i Najwa Chouati i Berta Estragués en júnior.

A Sabadell, el CAI va assolir tres triomfs, a càrrec d'Abdessamad Oukhelfen en categoria júniro, Núria Moix en alevins i Laia Alonso en benjamins.

A més, en l'apartat femení, en alevins, Martina Zunino (24a), Aina Eberlé (28a) i Mar Garcia (46a); en benjamins, Ares Giménez (46a); en infantils, Francina Massagué (4a), Marcela Solé (7a), Laura Giménez (24a), Mariona Rodríguez (25a), Martina Segura (27a) i Judit Navarro (30a); en cadets, Berta López (5a), Anna Torras (6a), Jana Roca (14a), Berta Salvador (28a) i Anna Escudé (30a). En l'apartat masculí, en cadets, Hamid Darbaoui (4t) i Quim Canela (38è); en alevins, Nil Cabello (7è), Oriol Alonso (8è) i Joel Giménez (58è); en benjamins, Pol Rubio (10è); en infantils, Lluc Roda (16è) i Josep Domènech (21è); i en sènior, Daniel Morales (9è).