Les parelles del Royal Dance i del Frak Manresa van participar en les competicions que van tenir lloc, el cap de setmana passat, a Madrid i Barcelona. A la capital catalana se celebrava el tercer Trofeu Seven Dance i, a Madrid, la Dance Sport Cup. En aquest darrer cas, i en la categoria de llatins sub-21, hi va haver la victòria de la parella del Royal Dance Manresa amb Adrià Martos i Katerina Paraschou, els quals van tenir una gran actuació. A més, la parella Guillem Pascual i Rosa Carné va acabar segona en la categoria amateur de llatins.

Quant al Frak Manresa, a la competició de rànquing a Madrid va tenir una segona i una tercera posicions d'Andrés Payán i Rosario Castro en sènior 3-B.

Ambdós clubs van aconseguir bons resultats també en el concurs celebrat a Barcelona. En el cas del Royal va assolir tres primers llocs, que van ser a càrrec d'Òscar Yeste i Andrea Herrero, en estàndards i llatins, i de Núria Colom-Álex Garcia, que es van imposar en llatins i van ser els segons en estàndards. A més, hi va haver terceres posicions a càrrec de Guillem Muñoz i Adriana Corpas. Pel Frak, Joan Moreno-Anna Jofre eren 2ns en el grup sènior-2 B en estàndards. Joan Peracaula-Mercè Dorca van ser segons, en llatins i en estàndards, en sènior-3.