Cop d'efecte del Barça a la pista del Reial Madrid, on culmina una brillant remuntada després d'uns darrers segons de cara o creu en els quals l'encert final de Doellman va ser decisiu. L'equip de Xavi Pascual perdia per 36-19 abans del descans, al qual va arribar viu (48-37). Els encerts de Satoransky, i sobretot de Perperoglou (amb 13 punts al tercer quart), van deixar el marcador en un mínim 62-61 tot just abans d'uns últims 10 minuts que van ser espectaculars.

Quan semblava que el Madrid s'emportaria el pols gràcies a les cistelles en els moments calents de Carroll, Rodríguez, Ayón i Felipe Reyes, el Barça va resistir i va saber jugar les seves cartes. Va entrar en els darrers 50 segons amb un advers 85-80. Justin Doellman, el protagonista d'una nit que per a ell va ser memorable, va encistellar el sisè triple sense error i va posar el 85-83. El Madrid no va trobar en la següent acció la cistella, i el cúmul de faltes locals va acabar portant Pau Ribas al tir lliure, que no va errar. Empat a 85 quan faltaven 9 segons, i l'estratègia li va sortir ben rodona a Pascual. Va ordenar que si la pilota anava a mans de Reyes es cometés falta i així va passar. El capità blanc va enviar cap al ferro el primer dels seus intents i, amb un 86-85, l'última bola va ser per al Barça. Ribas va aguantar fins al límit la pilota i després la va donar a un Doellman que va anotar de dos tot llançant quan el rellotge tenia encara unes dècimes de temps. Cistella vàlida i una victòria èpica per als blaugrana que rellança les seves aspiracions en el Top-16. La mala notícia va ser la lesió en un genoll de Juan Carlos Navarro, encara a la primera part, en una jugada amb Felipe Reyes.

El Laboral Kutxa, a Vitòria, va ser capaç de derrotar amb autoritat el CSKA de Moscou per 81-71 amb un darrer quart de gran joc. Bourousis va ser de nou un jugador fonamental, i va anotar un total de 19 punts. Pels visitants, el millor va ser el base Teodosic, que va fer 18 punts. Tant el Barça com el Madrid, el Baskonia i el CSKA estan ara amb un balanç de 2-2.