Maria Sellés, esportista del Club Esquí Bellver, va aconseguir unes bones actuacions als Jocs Infantils d'Hivern que s'han fet recentment a Innsbruck, al Tirol austríac. En la competició internacional, Sellés va aconseguir dos bronzes. Primer, va ser en la modalitat individual, en la prova d'estil clàssic, i el darrer dia, en la cursa de relleus i al costat de representants d'altres estats, es va penjar la seva segona medalla, quan va assolir també el 3r lloc.

La participació catalana va ser nombrosa. Miquel Auladell (PEC) va ser quart en el fons masculí, i el patinador Rafael Heredia va assolir el bronze en 500 metres, i la plata en els 2.000, on Nil Llop va ser tercer. El segon dia, bronze en esquí alpí per a Adriana Bisbe, del CEAC. Ainoa Carreño, també pel que fa al patinatge de velocitat, va guanyar l'or per la representació catalana en la competició del Long Track en la qual, pel que fa a nois, Rafael Heredia va ser plata durant el darrer dia de la competició. Els Jocs Infantils d'Hivern, considerats els Jocs de la Joventut, però en una edat infantil, promouen valors en l'esport. Van tenir la participació de més de mil esportistes, entre els 12 i els 15 anys, que van arribar de 55 estats diferents.

D'altra banda, La Molina va ser l'escenari, el diumenge passat, de la Nocilla Cabirol Minifreestyler, que serveix d'inici a aquest circuit per a esquiadors i snowboarders fins als 14 anys d'edat. Hi van ser una seixantena d'esquiadors que van gaudir de la trobada.