Dels tres equips de Primera Catalana d'aquestes comarques, en la jornada que encetarà la segona volta de lliga, dos d'ells jugaran aquest cap de setmana com a visitants i tan sols un, l'Avià, ho farà de local. Des del punt de vista cronològic, el CF Igualada és el primer i avui a la tarda (17 h) serà a Reus per enfrontar-se al Reddis. Pel que fa a l'Avià, demà al matí és l'amfitrió del Girona B. Finalment, el Centre d'Esports Manresa es desplaçarà al camp de l'Escala on el partit es posarà en marxa a partir de les 15 h de diumenge.

El CE Manresa es desplaça cap a l'Alt Empordà amb sensacions molt positives després del triomf per 1-2 a Mollet, al terreny de qui era el líder. Dani Andreu, tècnic de l'equip del Congost, admet que es va fer "un partit molt seriós i ens vam poder treure del damunt tot l'enuig de la derrota amb el Vic. La nostra intenció és lluitar durant la segona volta pels llocs de dalt i tenir un millor desenllaç que la temporada passada". Ara mateix el Manresa és segon amb 32 punts, a dos de l'Horta. En tot cas, Andreu té molt respecte per l'Escala, que és catorzè amb 19 punts: "ens va guanyar al Congost al principi de la lliga, i en la lliga passada no vam ser capaços de guanyar-lo, va poder forçar-nos dos empats". Pel que fa a l'Avià rep el Girona B amb clara intenció de passar pàgina pel dolorós 1-4 de fa set dies, encaixat contra el Martinenc.

Encara més contundent va ser la pallissa que va rebre l'Igualada a Sant Boi (6-0). L'entrenador de l'equip anoienc, Edu Berrocal, ha exposat que la desfeta va ser "una conseqüència de molts errors i el grup de jugadors n'ha estat ben conscient durant la setmana. Avui ens trobarem un Reddis que és en posicions de cua i haurem de fer un treball seriós i consistent si és que volem puntuar"