Els nostres equips a la lliga EBA es troben aquest dissabte amb un partit que podria tenir un pronòstic a favor d'un Physic Igualada que es troba més ben classificat, encara que el Martorell Solvin es voldrà rescabalar de la derrota encaixada a la primera volta, quan va perdre per 53-63 al Baix Nord.

Per mantenir el tercer lloc en la classificació, el Physic, dirigit per Raül Caballero, ha de desequilibrar de forma favorable el 7-7 que té de balanç global de resultats. Pel que fa al Martorell de Xavi Garcia, amb els vinculats de l'ICL Deng, Jou i Sabata, si no vol despenjar-se dels cinc primers llocs necessita sumar un resultat positiu al seu bagatge de 5-9. El partit començarà a les sis d'aquesta tarda.

En la Copa Catalunya, els tres equips de les nostres comarques buscaran recuperar-se de les seves derrotes de la setmana passada. En el cas de La Llosa Artés, a la pista del Minguella badaloní, en el del Sedis, a Sant Adrià i l'Esparreguera, amb la difícil sortida, a Sitges. Pel que fa a la Copa Catalunya femenina, les noies de l'Asfe de Sant Fruitós ho tenen complicat també a la pista d'un dels conjunts capdavanters, el Barça CBS.