Màxima emoció en la jornada de l'OK Lliga, que clourà la primera volta de la competició amb hora unificada per als partits a les vuit del vespre. I és que la lluita per ser a la fase final de la Copa del Rei del proper febrer a Reus està del tot oberta i té l'Igualada Calaf Grup com un dels seus protagonistes. El conjunt anoienc no tan sols depèn del seu resultat contra l'Alcoi, avui a les Comes, sinó que també depèn de les errades d'almenys dos dels equips que té a hores d'ara per davant a la classificació.

Els quatre que tenen el bitllet ja assegurat són el Barça Lassa, el Vic, el Liceo i el Reus Deportiu, que és, a més, l'amfitrió. Els set aspirants per a les altres quatre places són el Noia Freixenet (amb 21 punts), el Caldes (21), el Lleida (20), el Patí Voltregà (20), el Vendrell (19) i un Igualada Calaf Grup (18), que no és el més ben col·locat però que aspira a donar una darrera sorpresa, i el Vilafranca (17).

L'Igualada necessitaria que dos dels partits que juguen el Lleida, el Voltregà i el Vendrell li poguessin ser favorables, sempre que pugui assegurar els tres punts davant de l'Alcoi, el penúltim, amb 11 punts. El Lleida té un partit difícil a casa del Barça Lassa, el Voltregà juga a Lloret contra un equip de la zona baixa i el Moritz Vendrell rep el Reus Deportiu.